28 Nisan 2009 Salı

Acı Yok Rocky!



-Rocky, o bir insan değil, o bir makine unutma!

-O şerefsiz insan değil abi! Makine de değil. Bunların hepsi orospu çocuğu! Ne kolay vuruyorlar abi. Karşılarında bir can olduğunu görmüyorlar! Ağız dolusu yalanlar söylüyorlar, hiç utanmıyorlar abi! Binbir çeşit kılığa giriyorlar. Her durumdan muaf tutuyorlar kendilerini. Ben bu dünyaya bir türlü alışamadım abi!

-Acı yok Rocky!

-Nasıl yok abi! Benim gibi adama yapılır mıydı? Gitti abi. O adama gitti. Bıraktı gitti. Aşık oldum dedi. Bir gün önce bana diyordu. “Sevgilim” diyordu abi! “Sensiz yaşayamam” diyordu. Yanımda olmadığında uyuyamıyordu. Bana bakınca gözlerinin içi gülüyordu. Adrian abi. Bildiğin Adrian.
Bildiğin gibi değil abi!

-Siktiret koçum! Geçer bunlar. Acı yok unutma!

-Babam abi. Dağ gibiydi... Ona bir şey olmaz sanırdım... Görsen nasıl büyük adamdı... Oldu abi, ona bir şey oldu! Bir gün düştü. Bayılmıştı. Sarıldım ona. Gözlerini açtığında “iyi misin” dedi, kendini bıraktı da yine beni merak etti. Nasıl iyi olacaktım ki abi? Kanser olmuş dediler. Kafasında yumruğumdan büyük tümör var dediler. Geri dönüşü yok dediler. Doktorlar ne kadar da acımasız abi! Şimdi benim ağzımı burnumu kırdılar ya, bu çektiğim acı hiçbir şey değilmiş onun çektiğinin yanında. Ama bilsen nasıl acıyor abi, daha beteri nasıldır? O dayandı abi! “Ah” bile demedi.
Günden güne düşecek, sonunda seni bile hatırlamayacak dediler. O beni unutmazdı abi. Unutmadı! Haklı çıkarmadı onları. “Seni çok seviyorum” dedim. Özür diledi. Öleceği için özür diledi benden abi...
Ben nasıl acı yok diyeyim şimdi!!

-Rocky, yapma evlat, düşünmemeye çalış bunları.

-Bunları düşünmediğim tek bir gün yok abi...

-Rocky, kendine gel evlat! Aç gözlerini! Bu kaç söyle çabuk?

-Şimdi sen onu 2 sanıyorsun ya, o 2 değil abi, mavi! Masmavi hem de. Çocukken yüzdüğüm denizler kadar mavi… Ağaç dallarına uzanıp yukarı baktığımda gördüğüm gök kadar mavi… Biz büyüyünce mi kirlendi bu dünya abi?
Siktiret abi, cevap verme. Büyüklerin söylediklerinin yalan olduğunu anlayacak kadar büyüdüm. Büyüdüm ve bıktım. Hayat sadece tekrar filmlerinden ibaret...
Çok uykum var abi...

-Hayır Rocky! Sakın kapama gözlerini!

-Her taraf kan kokuyor abi...

-Rocky!

-Abi….

-ROOOCCKKYYYYY!!!

-………….

3 yorum:

kaba şimşek dedi ki...

gelsin de acıyı benim dayımın yaptığı turşuda görsün o ibine! alev çıkıyo adamın götünden daha yerken!

Neyin Pesindesin dedi ki...

çok kral bir yazı olmuş.

Aylin Balboa dedi ki...

Aman efendim o sizin kişisel krallığınız.