23 Haziran 2009 Salı

Ottan mevzular!

.
Bizim bi Hayati amca var, komşu bu. Kardeşimin en yakın arkadaşının babası. Neyse işte kardeşim diyor ki, Aylin diyor, Aylin der o bana çünkü adım bu! Neyse işte diyor Aylin diyor, bu Hayati amcanın diyor OT odası var diyor. Nasıl lan diyorum ben ona, böyle lanlı lunlu konuşuyoruz biz ailecek, işte diyor ki o da, lan diyor bildiğin OT odası. Adam diyor, adam derken Hayati amcayı kastediyor, diyor işte adam otları balya yaptırmış. Böyle balya balya dizmiş odaya diyor, 3 ineğe 5 ay yetecek kadar ot var onda diyor. Hani girip tırtıklamaya kalksan, tırtıklamak derken şey işte, şöyle sırt çantanı doldursan filan, ruhu duymaz diyor. Balya diyor!

Böyle işte. Bu lüzumsuz postu okurken ağızlarının suyu akan terbiyesiz okurlarıma da bir çift sözüm var: Yapmayın evladım.
.

10 yorum:

fevkalade olağan dedi ki...

ottan mevzu olursa.. boktan neden olmasın.. hatta bu ikisi birbirine çok yakışır.. ben burdan yetmiş milyon adına yeni bi yazı istiyorum.. ottan boktan mevzular olsun adı..

Aylin Balboa dedi ki...

Geliyor.

POSTACI dedi ki...

Hayır! Hayır! Yapma Dantel, asıl sen yapma! Senin adın İlknur abla. Söyleme bana öyle Aylinli şeyler.

Godsyndrome dedi ki...

yeni keşfettim,blogunu üslubun çok güzel.Böyle yorumlar yapmam normalde ama ne biliyim söylemek istedim :)

kaba şimşek dedi ki...

ben eski keşfettim hala aynı OTsun!

Aylin Balboa dedi ki...

Cerenim, bir takım gerçeklerle yüzleşmek gerekiyor artık. Ya da ne yüzleşicez lan, siktiret. Ben hemen toparlayayım durumu, şöyle bak, benim kardeşim şizofren mesela, bir sabah uyandı ve bana Aylin demeye başladı. Gerçi tam bana dediği de söylenemez, böyle duvara duvara konuşuyor, gözlerini belerte belerte konuşuyor böyle. ELEKTRO GİTARı da olduğu için kendisinden çok korkuyorum, öyle değil de diyemiyorum. Yoksa İlknur Ablayım ben tabi, sen raad ol.

Godsyndrome; eksik olma bilader ama bi daha öyle yorum yazma. Çünkü öyle yorum gelince ne diyeceğimi şaşırıyorum ben. Alışmışım tabi hor görülmeye, ezilmeye, isot yemeye filan. Sen iyisi mi şu hemen aşağındaki hayvan gibi yorum yaz. Bak ona ne güzel cevap vericem şimdi.

Aşağındaki hayvan! Ya da üşendim lan şimdi. Hem zaten sana ne desem boş. GÖT desem bilmediğin şey değil, demesem gönül razı değil.
Cınım :)

POSTACI dedi ki...

Tamam tamam alışabilirim sanırım. Yani azıcık zaman alacak ama.. Şimdiden bi melodi bi tını yakalayabildim.

Of hayır, yalan söyledim Dantel. Ölmedin ölemezsin Dantel. Tavuk yiyelim mi Dantel? Sesleri sen de duyuyor musun? Dantel?

kaba şimşek dedi ki...

karpuz peynir yiyin bence. tam MEVSİMİ!

dokho dedi ki...

O değilde Hayati amcayı niye deşifre ettin lan?

Aylin Balboa dedi ki...

Yeni nesiller de Hayati Amca'dan haberdar olsun, feyz alsın, ne biliyim işte adı tarihe geçsin diye şeyaptım ben :/

O değil de asıl seni deşifre edersem mesela? Buna ne dersin? Ayrıca Dokho kim? Japon akrabalarından biri mi?
ahauhauhau. Cınım kardeşim.