26 Eylül 2009 Cumartesi

Faili Muhalif!

Bu "BSSAH" şeklindeki dandik büyük harf dizilimi, "bireysel silahlanma ve savunma hakkı" gibi bir denyoluğun kısaltmasıymış. Ben amblemin üstüne çarpı atan tarafta olmayı tercih edenlerdenim. Bunun birkaç nedeni var: Malum önce görsellik geliyor artık. Bu açıdan bakınca, Amerikan polis rozetleri ve Western film afişleri kırması bu amblemin çok özenti ve özensizce hazırlanmış olduğunu düşünüyorum. Alt metindeki göndermenin gönderildiği kıtaya zaten itinayla ifrit oluyorum. Ayrıca mevzunun içinde bir tabanca varken "vurucu" bir sloganlarının olmamasını da bu oluşumun içindeki herkesin beyinsizliğine bağlamakta güçlük çekmedim. Kafası çalışmayan adamlarla ne işim olur lan benim! Buradan da yakalayamadılar beni. Ve son olarak bireysel silahlanmaya tevellüdümden beri karşıyım. Bence toplu halde silahlanalım. Ahuahaha. Şaka lan. Rahmetli Çehov'a nazire yaptım. Filmin bir sahnesinde silahı gösteriyorsan o silah mutlaka patlar arkadaş! İşte bu benim patladığım andır.

Bitirirken, bu elemanların bireysel mermilerine çizdiğim bir yol haritasını yayınlamak isterdim ama Paint'te yarattığım sanat eserlerini görmeye toplum henüz hazır değil. Şey diye düşünün işte, ateşlenen mermi, estetik bir manevrayla tabancayı tutan elin sahibinin göt nahiyesine doğru gidiyor. Güzergah bu.

Öpüyorum mıncırıklarınızı. Canlarım. Lağğğğn!
.

28 yorum:

fevkalade olağan dedi ki...

logonun üzerine çekilen çizgiler de logonun kendisi kadar dandirik.. ben bile daha iyisini yapardım.. vaktiyle gazetelerdeki adamlara sakal bıyık yaparak baya bi beceri kazanmıştım o hususta.. en zevklisi de bülent ersoyu yeniden erkek yapmak..

Aylin Balboa dedi ki...

Çizgileri ben çekmedim bilo. Seni yetkili mercilere bağlayayım ben. Bir süre orada bağlı kal. Arada sırada ıslak odunla gelir bi temiz döverim ben seni. Canın da sıkılmaz böylece. Bak yine nasıl düşünceliyim yea.

fevkalade olağan dedi ki...

çelişmelerdesin bilom.. ıslak odun da bi çeşit silah değil mi.. hani karşıydın.. bak ben şahsen çok karşıyım o türlü silahlanmalara.. yaşasın dayaksız eğitim..

Aylin Balboa dedi ki...

Çelişki filan yok lan ipnelik yapma. Ben ateşli silahlara karşıyım dedim. Dayakla bir alıp veremediğim yok, hiçbir zaman olmadı, olamaz, olmamalı.

fevkalade olağan dedi ki...

ben diyeceğimi dedim.. yorumu çok değerli okurlara bırakıyorum.. okurlar sizce de çelişmiyo mu.. lütfen cevap verirken sizlere "değerli" dediğimi de göz önünde bulundurun..

Aylin Balboa dedi ki...

Sevgili okurlarım, lütfen değerlendirmelerinizde bu arkadaşın çok adi bi insan oluşunu da göz önünde bulundurmayı unutmayın. Siz zaten unutmazsınız lan canım okurlarım. Maşallah kafanız zehir gibi. Dayamışlar fosforu bünyelerinize. Dahisiniz hepiniz. Aslanlarım benim. Hadi göreyim sizi.

Adsız dedi ki...

Çelişkili diyecektim amma velakin Yorumunuzu bırakın ibaresinin altındaki İbneliğin lüzumu yok.'u görünce vazcaydım. Dayak iyidir deyip gideyim bari...

Aylin Balboa dedi ki...

İyi olmaz mı yaa! Bak akacak suyun yönünü bile değiştiriyor meret.
:)

fevkalade olağan dedi ki...

sersang.. yazıklar olsun.. sana diycek başka bişey bulamıyorum.. ya da dur biraz düşüniyim bulucam galiba..

ben seni hayatını doğruları üzerine kuran prensipli bi insan olarak tanımıştım.. herkesler yan çizer ama sersang yapmaz diyodum.. yanılmışım.. şimdiye kadar okuduğun yazılarım da haram zıkkım olsun..

Aylin Balboa dedi ki...

Yuh bilo ya, pes artık. Bu ne ayarsız serzeniştir böyle. Duygu sömürüsüyle yandaş toplamaya çalışman dişlerimi kamaştırdı resmen. Dişlerimin kamaşması biraz enteresan oldu gerçi.

Adsız dedi ki...

Davos benim için bitmiştir; bi daha da gelmem!

fevkalade olağan dedi ki...

bence sersang çocukken "anneni mi daha çok seviyosun babanı mı.." sorusunda hep en son kim çukulata aldıysa onu seçiyodu.. öle sezdim ben..

Adsız dedi ki...

Yok yok, bu kesin dayak istiyor ablası; vur ağzının üstüne üstüne!
vazgeçtim ben, dayak cennetten çıkmaymış da biz bilememişiz kıymetini.

Adsız dedi ki...

Bende budaklı meşe var; blog sahibesine lazım olursa diye şeyettiydim ;)

Aylin Balboa dedi ki...

Ben kendim bizzat budaklı meşeyim Sersangceğizim. Hallediyorum o meseleyi yani, rahat ol ;)

Adsız dedi ki...

ellerin dert görmesin; ha bir de kibritle oynuyor kendileri şu an, bloğunu mu yakacakmış ne. ona da bir çare size zahmet :) hürmetler efenim...

fevkalade olağan dedi ki...

kişisel silahsızlanma gibi ciddi bi konunun ele alındığı bu yazının altında bu tarzda laubali yazışmaları kesinlikle tasvip etmediğimi belirtmek durumundayım..

Aylin Balboa dedi ki...

Çok özür dilerim :(( Düşünemedim ben onu :(((((8(sekiz

sami hazinses dedi ki...

bizim evde 2 tane silah, bir tane tüfek var. hayır, örgüt evi değil, aile evi bizimkisi.

POSTACI dedi ki...

Eter?

Aylin Balboa dedi ki...

Ya aslında düşününce çok da karşı değilim galiba lan. En azından şahsen bizzat kendimin bireysel bireysel silahlanması, bilhassa sabah saatlerinde şart.

kaba şimşek dedi ki...

ben ve smith wesson'um sana laflar hazırladık :/

Aylin Balboa dedi ki...

Ne gerek vardı canım öyle hazırlığa filan, smith yabancımız mı allasen.

kaba şimşek dedi ki...

lafı mı olur yahu! hem biz smithle bi takımız.

fevkalade olağan dedi ki...

bak şimdi aklıma ne geldi.. ben olsam şimdiye kadar birilerine kesin şöle bi yorum yapmış olurdum..

insan okusun diye yazıyoruz demişim orda.. sen neden okudun bilader..

Aylin Balboa dedi ki...

Pied Piper; bunları konuşmak için korkarım artık çok geç, çoktan demiş bulundum. Bu arada bu "korkarım" lafı da cümle içinde acayip elitist bir hava yaratıyor. İbne gibi biraz.

Bilom; o başlığın telifi sende olduğu için o yorumu yapmak da sana düşer. Düşebilir yani. Bence düşsün. Düşünce çaldırırım ben seni. 125 tl fatura gelmiş lan. Oha.

MUT FAKFI dedi ki...

Vay harika yazmışsın duyarlı insan formu tebrik ederim.

Adsız dedi ki...

Değerli admin,Wp tasarım firması olarak bu mükemmel paylaşımlarınızdan ötürü sizi kutlarız. Başarılar.