23 Aralık 2009 Çarşamba

Anlatacaklarım var!

.
Da işte anlatasım yok pek. Bu ara ne yazmaya kalksam depresyon kokuyor. Güzel bir koku değil. Notaları bi acayip. Kokunun notasının olması da ayrıca acayip. Neyse işte, ortalığı pek kokutmamaya çalışıyorum.

Geçen şöylelemesine bir hastalanır gibi olunca doktora gittim. Tıbba inanmıyorum ama işten yırtmaya yarayan rapor diye bir gerçeklik var. Onu alayım dedim. Adam muayene edeyim dedi. Et dedim. Her zaman bu kadar itaatkar olmam. Ama itiraza halim kalmamış. Hep bu depresyon işte. Enivey. Doktor önce ağzımı açmamı istedi. Ağzımı açtığımda genelde konuşurum. Konuşmadan ağız açmak çok zor bir şeymiş. Çoğunuz sapıksınız. İpneler. Burada bir izah gereği duymadan geçiyorum, sapık olanlarınız anladı nasılsa.

Doktor ağzımdan sıkılınca boynuma geçti. Lenf bezi fetişisti miydi neydi bilmiyorum ama orada epey oyalandı. İşin uzaması beni biraz kıllandırdıysa da istikbalim söz konusu olduğu için hadise çıkarmadım. Akabinde, sırtımla baş başa geçirdiği dakikalarda da doktoru ve sırtımı rahatsız etmedim. Sonra iş ilerledi tabi. Göğsümü açmamı istedi bu. Hasta ve çaresizdim.. Off.. Çok utanıyorum peder.

Yanisi muayene adı altında gerçekleştirilen bu ön sevişmeden sonra emeklerimin karşılığı olan raporu alıp 3 gün evden çıkmadım. Ne diyorduk, depresyon.

Depresyon, gebertmek istediğim kelimeler listemde her zaman ilk 10 içindeki yerini korumuştur. Kullandığıma bakmayın, ironi yapıyorum orada, şuursuz musunuz lan! İroniyi anlamayan nesle aşina değiliz. Açıklanamayan fiziksel ve ruhsal tepkilere depresyon diyorlar. Sözlük anlamı bu değildir mutlaka da bu şekil bir şey işte karşılığı. Böylece açıklanmış oluyor. Her şey açıklanmalı çünkü. Ne sikime yarayacaksa.

3 gün evden çıkmadım. Sonra çıktım. İşe gittim. Çalıştım. Geldim. Uyudum. Uyandım. İşe gittim. Geldim... Arada bir şeyler yedim. Aile evine gittim. Bekledim. Beklememe kaldığım yerden devam ettim. Geldim. Uyudum. Uyand...

Böyle.
.

19 yorum:

POSTACI dedi ki...

O "lenf bezi fetişisti"ne eşşekler gibi gülüyorum. Neden bu kadar gülüyorum açıklayamıyorum.

Aylin Balboa dedi ki...

Siktiret zaten, bilimsel bilimsel "her şeyin bir açıklaması vardır" diyenlerden olmayalım. Gülelim anasını satiyim, başka n'apılır ki.

birfincankahveiçinbirpenny dedi ki...

allam cümlemizi ürologlardan korusun

sutlukahve dedi ki...

Depresyon: zabt u rabt altında tutmak istediğimiz bir boka yaramaz düşüncelerin 'yeter artık uleyn' nidaları ata ata depreşmeleri, saldırıp normal duygu ve düşünceleri yüksek surlarla çevrili bir kaleye kapatmaları hali. hemen bir takviye bulunmazsa o kalede o normal düşünceler uzun süre aç, sussuz direnemez. en azından en altından onlara erzak gönder. doktor sana hasta olmuş, ben sana diyeyim. adamı beğenmediysen ikinci randevuya gitme bence.

Yesari dedi ki...

hayatı boyunca depresyona girmesine izin verilmemiş , depresiflerle bezenmiş hayatımda anladım ki ben sürekli depresyondayım...

hehe ..sen depresyonda olduğum için ne kadar sçamaladığımı bile farketmeyebilirsin...

ben devam ediim...geçmiş olsun..geçmiş zaten ama..işte bitirmem gerekiyor bu yorumu bi şekilde:)

Aylin Balboa dedi ki...

Birfincankahdshbdahbdasb; arkadaş bu kadar uzun mahlaslar almasanıza lan!

Sütlü; aslında kısmet tabi yani bi yerde. Bir dahakine hemoroid muayenesine gidip kendisi hakkında net bir fikir sahibi olayım ben. Hıhımm.

Yesu; gülücük.

fevkalade olağan dedi ki...

yeaa bıragallasen yeaa.. üç günlük dünya raporu için artık nası işvelendiysen herife.. o da nağapsın.. özgüvenini kaybetme diye iki mıncırmış işte sevabına.. gene insaniyetli adammış.. helal ossun..

istediğin kavga olsun bilom.. ehhiv..

sami hazinses dedi ki...

rabbime sordum "cinsel taciz" dedi.

Aylin Balboa dedi ki...

Yea öyle söylendiğime bakma bilom, ben devamı gelmedi diye kızdım kendisine. Bu tip hayır işlerini yarım bırakmamak gerek.

Kavgaymış, göt.


Zaami; senin bu dinsel içerikli yorumlarının hastasıyım. Hep derim; kır yürüyüşleri iyi gelecektir.

Meftun dedi ki...

cıkamadıgım bir yer depresyon,sanırım cok kazdım

Meftun dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
kaba şimşek dedi ki...

ben de yarın doktora gitçem la. ama biz önsevişmeyle vakit kaybetmeyiz heralde. direkt hardcor! :(((

kaba şimşek dedi ki...

la bi de aklıma geldi. bu doktorlar sürekli şikayet etmiyolar mı, günde bin hastaya bakıyoruz, ağır şartlarda çalışıyoruz falan diye. e önsevişmeye nası vakit buluyo bunlar? biz özel hayatımızda zaman ayıramıyoruz yeri geliyo :/

Aylin Balboa dedi ki...

Senin gibiler onlar için "ağır şartlar" anlamına geliyor bence. Yoksa ben gidince gayet meslek aşkıyla yanıp tutuşuyorlar yani.

kaba şimşek dedi ki...

insanın mesleğine aşık olması çok sapıkça yaa :/

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Ayağa kalkıp alkışlayasım geldi:))

Aylin Balboa dedi ki...

Otursaydın yaa daha yeni geldin :/

avaz dedi ki...

kontrolde muayenenin önden sonraki kısmını da tamamlamışsındır umarım :)

Aylin Balboa dedi ki...

O günü unutmak istiyorum. Lütfen :/