12 Nisan 2010 Pazartesi

Yedik bir bok!

.
Şimdi şöyle oldu. Biri benim na şu yan tarafta gördüğünüz mail adresime "2010 Blog Ödülleri" zımbırtısına katılmam falan filanla ilgili bir davet gönderdi. Gördüğünüz gibi aranızda insan olanlar da var. O mail adresini haybeden vermedik size di mi!! Bir günden bir güne de gelip Entel'im moralmanların nasıl, bir şeye ihtiyacın var mı, istersen gelip ütü yapalım, evi temizleyelim ya da ne bileyim, yemek filan yapalım, hadi bunları da geçtim, tanıdığım çok yakışıklı arkadaşlar var filan diyeniniz yok! "ahuahauhauha" diye mail atmış geçen biri. "ahuahauhauha" diye mail mi olur lan! Siz hayvan gibi gülesiniz diye mi yazıyorum ben bunları!

Her neyse işte. Biri mail atmış ve o kişinin ismi D.T. değil. Çünkü neden? Çünkü D.T. azılı bir hırsız ve bilomun, benim bir de T&T Durden biraderlerin bloglardan araklayıp Facebook'ta şurda burda dana kadar reklamlarını yapıp kendi yazmış gibi artizlik yapıyor. D.T.'ye karşı çok kinliyim. D.T.'nin ağzını burnunu gömçürtesim geliyor. Kendisini 6 ay içinde aleme rezil rüsva etmeyi düşünüyorum. Bilom 1 yıl içinde hallederim ben o işi dedi. Çünkü o tembel. "Sen çok tez canlısın bilom" dedi bana. Bence haklı. Hülasası maili D.T. göndermedi. Siz şimdi bu maili R.Ç. gönderdi filan da sanırsınız hee, çok safsınız olum. R.Ç. gönderir mi hiç? R.Ç. gönderse kendisini ifşa etmiş olur. Nasıl desin insancık? "Entel hanım blog ödüllerine aday olun, hayır siz olmazsanız ben olucam çünkü sizin blogun aynısından bi tane de ben yaptım" mı desin? Diyemez. O yüzden başka biri dedi ve onun kim olduğundan size ne kahrolasıcalar!!!

Kıvama geldiyseniz sonuca bağlıyorum. Nihayetinde ben bu blog ödülleri işine aday oldum, yedim bi bok yani. Oysa şimdi çok pişmanım. Zaten bence hakem taraf tutuyordur kesin. O değilse politik molitik bi durumlar vardır. O da değilse hamili kart yakinidir birilerinin. O da değilse siz ibnesinizdir ve bana oy vermemişsinizdir!! Niye oy vermiyorsunuz olum bana! Okurken iyi ama di mi!! İnsan değil misiniz!! Böyle mi olduk şimdi! :/

Bakın buraya yazıyorum, eğer o dangadungadan ödül alamazsam blogu yakarım! Komple yok ederim buraları. Bir daha da ok, pls, tsk, kib dışında bir şey yazmam!! Şaka la yazarım. Ama olsun, siz yine de oy verin. Beynime kan sıçratmayın benim!

Aha da adres şu: İnsan okusun diye yazıyoruz bunları!

Öbüyorum parmak uçlarınızı. Ya saçmalamayın niye öbeyim sizin pis parmak uçlarınızı! Canlarım :)))))

İstanbul hanfendisiyim.

Sevgilerimle...

Entel...
.

51 yorum:

éLLa Çiça dedi ki...

hahaha on numarasin ve ödulu hakediyorsun vallaha bak :) bedavadan yazi okumak yok. oy verebilirsen veririm. haa ama yok bin bir dereden su getirtiyorlarsa bak simdiden söyleyim ben gelemem öyle sIkI islere, afakanlar basar beni.

uzattim barnagimi öp bakiyim :D

Aylin Balboa dedi ki...

Ya yok bin dere dolaştırmıyorlar da şey gibi işte, salonda oturuyorsun da biri sana "ya hazır ayaktayken bir su getirsene" diyormuş gibicesine. Tamam oturuyorsun ama hazır ayağa kalksan ELİNE Mİ YAPIŞIR SANKİ!! Cınım :)))) Seni kırmak istemediğimi biliyorsun di mi? Bağırmadım yani az önce, benim sesim şey biraz :/

Veren barnak alan barnaktan üstündür, öpülür yani, onu sıkıntı yapma sen.

sibly wane dedi ki...

1. yavrim yarışmayı kazanınca ülker alpella mı verecekler? hani öyleyse yorma kendini, ben gelirkene alırım. evde ekmek var mı? stop.
2. lan olum araba markası gördüm sıponsorlar içinde onu veriyorlarsa sana boncuktan kuş işlerim.
3. oyuncu.com'da çıtır oğlanlar vardır dicem bir iclal aydın hüsranı yaşatmak istemiyorum kendime gece gece. susuyorum o halde. uykum var. yatalım zıbaralım. dönüp götümü uyur.
4. ifşa işi hoş olmamış entelim. sonuçta entel olan sensin lan intihal felan olur öyle şeyler. bilona selam eder, gözlerinizden öberim.
5. ahan da barnak.

Aylin Balboa dedi ki...

1. Ya ben Alpellasında değilim Nadam, nesindeyim onu tam bilmiyorum yalnız. Ayrıca evde ekmek ne gezer, ajlıktan uyuyamıyorum stop.

2. Arabayı babayı verirler yavrum, kuşa gerek yok yani.

3. Çıtır mıtır uğraştırma şimdi beni bu yaştan sonra. Bana şöyle oturaklı tumturaklı taşaklaskdjkda. Gençleri seviyoruz tabi öhöm.

4. Beni buna zorladılar anlıyor musun :((( Bu ikisine gıcığım çünkü bokunu çıkaranzi. Sair hırsız kitlemle bir sıkıntım yok, bayılıyorum çoğusuna.

5. Barnak kesmez, ver bi yanak ;)

SATILMIS PALAMUT dedi ki...

apaçi yeğenimi ve onun vasıtasıyla feysbuktaki yüzlerce apaçi ve emo arkadaşını ayarlayıp seni esemes yağmuruna tutturucaam sultanım. özgün olmak adına parmak olayına girmiyorum. teşekkürler.

Aylin Balboa dedi ki...

Cansın tosunum. Zaten burdan ödül mödül çıkmazsa kendimi emolar ve apaçilere vakfetmeyi düşünüyorum.

Özgün olduğun için asıl ben teşekkür ederim. Beni büyük bir yükten kurtardın. Sevgiler.

sibly wane dedi ki...

kadın bloglarından mı katılsan entelim:) dantele gönderme yaptım. metin içinde ama. gerizekalı görünmek adına bu gönderme. satılmışa gıcık olduğumu şu son cümlemden annamışsındır. vallahi yatanzi.

Aylin Balboa dedi ki...

Oha okurlarım birbirine girdi. Çok sansasyonel bir blogum var yea, canım blogum. Ödül almazsa da yakmam artık ben bunu inan olsun.

Satı bi danedir. Sen durumu çok yanlış anladın Nadam.

Nada bidanedir. Sen durumu çok yanlış anlayacaksın Satı.

Böylece bu düğümü çözdüğümü düşünüyorum. Analitik kafa gibisi de yok hee.

SATILMIS PALAMUT dedi ki...

ama bana geydirmelerine izin verme sultanım. ben senin içün ne idüğü belirsiz sitelere tel no'mu verdim. bu nada naaptı? he söyle nada naaptı?

Aylin Balboa dedi ki...

Ya sen niye öyle bir şey yaptın tosunum?

SATILMIS PALAMUT dedi ki...

çünküme tel no vermeden üyelik şeysi olmuyodu. yoksa oluyo muydu? ben mi vermek istedim no'yu acaba?. lan vermişken burdan da veriyim. şu nada beni arasın. 053 yaa neyse salla.

Aylin Balboa dedi ki...

Haa o şekil diyorsun. Ya vermen şart mıydı bilmiyorum. Neyse canım, hayrına vermiş ol n'olcak, onlar da insan sayılır bi yerde. Yalnız bu hareketin bana kesinkes oy verdiğinin bir işareti ve bu beni nasıl genleştirdi anlatamam. cHokk ShEkeRsiiiiiiinn :)))

sutlukahve dedi ki...

Ben seni 2010 Nobel edebiyat ödüllerine aday gösterecektim ama madem sen burayı seçtin, istediğin gibi olsun Entel'im. Efendi efendi girip verdim hem cep numaramı hem oyumu. Daha da BÖ!ye uğramam. Hem ne lan o öyle bebe korkutur gibi. Yakışmamış.

sibly wane dedi ki...

halbuki ben satılmışın biloğunu bile takip ediyordum. öhüüüüü

Aylin Balboa dedi ki...

Zütlü; Orhan Pamuk'un ödül aldığı bir yerden ödül mödül istemem ben! Şaka la isterim. Ama vermezler. Verseler sanki incileri mi dökülür :(

Nada; Satılmış da sana karşı boş değil yavrum, o da seni takip ediyor. Etmiyorsa da eder. Etse sanki incileri mi dökülür :(

sibly wane dedi ki...

heç, incileri dökülecek değil ya.

siminya dedi ki...

vermemmmi lan, sen demeden hemde ayıpsın

fevkalade olağan dedi ki...

bilom ben halletçektim o işi yea.. neyse madem sen sardın o tokerleri bilmemneleri doğduklarına pişman et olur mu.. denize dök pis gavurları.. ben de şahsen haklı mücadeleni destekliyorum.. tezavrat yapıyorum burda.. biloom lom lomlom..

bi de ben oy vercektim sana o şeye tıkladım ama kullanıcı adı şifre falan istedi.. senin şifreni versene la bi oy kullanıyım.. sevindireyim seni.. sevaptır..

Aylin Balboa dedi ki...

Simi; kralsın.

Bilom; ne süper şahane pratik çözümlerin var yaa. Pislik!!! Ben hırhızlara karşı göğsümü siper edeyim sen barnağını kımıldatma, iyi be! N'olur sanki 15 saniyeni ayırıp üye filan olsan! İncilerin mi dökülür :( Sikicem bu incileri de hee, kim doladı bunu dilime lan!

fevkalade olağan dedi ki...

ama hep böle yapıyosun bilom.. hiç takdir etmiyosun beni.. bak orda hırsızlara karşı ciciklerini siper etmeni nası da desteklemişim.. ama yok.. sen onu değil diğer olumsuz yanlarımı görürsün.. sebebi çünkü sen koca bi ipnesin.. böle nerdeyse bilen dersoy kadar varsın yani.. nolur yani bi kere de yapıcı olsan.. incilerin mi sikilir..

Aylin Balboa dedi ki...

Bilom sen katakullide kendini aştın artık ya la, ahuaha. Göt!

fevkalade olağan dedi ki...

ya ben seferinde dilara tokere seslencem diyorum unutuyorum onu.. önceden de yorumlara abone olmayı unutuyodum.. ama onu öğrenim.. şimdi kendi biloğumda bile abone oluyorum.. yorum yapıldığında çifter çifter geliyo mailler.. sevimli de olmasam bu salaklıklarım hiç çekil he..

fevkalade olağan dedi ki...

aheuhuhue.. yine unuttum ya la.. şaa lan.. bu sefer kasten yaptım.. komiklik olsun da gülelim diye.. ben de olmasam kuruyup gitçeniz zaten.. yatın kalkın tanrınıza şükredin benimle aynı yüzyılda yaşadığınız için götelekler.. bilenleriniz ruuma fatiha okusun.. ben gitmeden fatihalarım biriksin gideceğim yerde..

dilara toker..

seni bulacağam olum.. çabuk sil o çaldıklarını.. sonra da bi mail atıp ağlamaklı özür dile.. laağyn.. seni bulacağam..

Aylin Balboa dedi ki...

Sen çekil asıl! ahuahau

Bilom hakkat senin kafa gidik. Kelimeleri yutmaya filan da başladın yine, uykun mu geldi nedir? Dede mi oldun sen bilom n'oldu sana :(

fevkalade olağan dedi ki...

son yazdığımı görmeden cevap yazarsan böle saçma bi yorum olur işte.. kime ekil diyosun la.. aheuhuae..
aslında yeni de uyandım ama demek ki tam alamamışım uykumu.. napıyım yatıyım mı gene.. bu da ne saçma bi soru oldu lan.. sorucana yat işte.. harcadığın vakti uykudan çalıyosun di mi..

Aylin Balboa dedi ki...

Uyuma!! Sen uyursan herkes ölür :(

Yok la kimse ölmez ama benim tepelerim atabilir. Çünkü ben burda öküzler gibi çalışırken sen devirip götü yatıyosun kahrolası!! Herif geldi bana diyo ki windows medya player açılmıyo diyo. Dedim sıkıntı yapma açılır hem açılmıyosa kendi kaybeder dedim ben tamam mı. Ama dedi en son film izlemiştim sonra bastım bastım açılmadı dedi. Birader sen nereye bastın öyle dedim. Dedi işte bulamıyorum ben onu dedi. Kim kaybetmiş de sen bulasın sanki dedim. Böyle bi türlü iletişemedik bilom. Gözlerini belerte belerte benim dvd-rom'a bakıyor ama bir yandan. Meğer optik sürücüsü açılmıyomuş herifin. Dedim sok iğneyi deliğinden açılır. Yaa böyle oldu işte bilom. Benim de bir açılmam lazım anlayacağın. Sigara içeyim o vakit, hıhımm.

fevkalade olağan dedi ki...

auehuhue.. bilom yannız o bunları bilmiyosa bunda bi miktar senin de sorumluluğun var.. işin ne la öğretsene adama doğru düzgün.. bak de.. bu optik sürücü de.. bunu tamir ettirmek için sürücü ehliyetinle birlikte bi gözlükçüye gitmen ve benim selamımı söylemen gerekiyo de.. sen hiç çaba göstermiyosun.. sonra vay efendim vay bu insanlar neden hımbıl vay.. olmaz.. bi cümle içinde bu kadar vaylanmaz..

Aylin Balboa dedi ki...

ahauhauha. Düşündüm de, iyisi mi uyu sen bilom ya, vall. Mühim değil ben idare ederim buraları. Gözün arkada kalmasın. Nur içinde yat.

fevkalade olağan dedi ki...

vayipne.. demek kovuyosun beni.. tamam.. ben de dilağracığımın biloğuna giderim.. nasıl olsa aynı yazılar orda da var.. sen kaybedersin bilom.. zaten beni hiç hak etmemiştin.. senin için alınteri değil mirastım ben hep.. iyi ki de kaydolup oy kullanmamışım..

dilağracım suyu ısıt geliyorum canım..

Aylin Balboa dedi ki...

Ya aybediyosun bilom ya, hiç kovar mıyım ben seni? Az evvelki sözlerin aklımı başıma devşirmeme neden oldu sadece. Devşirdim kendimi. Silkindim. Titredim böyle. Dedim vay anasını lan dedim, bilom haklı aslında dedim, ben bunlara artık bir şeyler öğretmeliyim dedim. Onlara optik sürücünün kim olduğunu göstereceğim dedim! Coştum böyle, epik kafaya ulaştım. Kutlu komutan gibiyim şu an bilom. Bana balık tutmayı öğrettin adeta nerdeyse. Aaa, acaba balık tutmaya mı gitsek la? Şöyle Adalar Madalar. ahuahau. Madalar. Büyük harfle yalnız, oraya dikkat.

ne ben olabildim ne de başkası dedi ki...

hiç üşenmedim kaydoldum telefon numaramı bıraktım veeee oyyy verdim tabiki de:D

sibly wane dedi ki...

adamların sana tecavüz etmelerinden ben de korkuyorum entelim.

Aylin Balboa dedi ki...

Ne ben olabildim ne de başkası; ellerin dert görmesin de sana yeni bir mahlas bulalım lan. Yazarken usandım billahi.

Nada; herifin dişleri de çürük çürüktü böyle. Sapık sapık bakıyordu. Yusuf yusuf oldum. Çok müşkül müşkülüm :(

sibly wane dedi ki...

ya zaman zaman ben de benim çocuklardan korkmuyo değilim entelim. böyle yapış yapış bakıyolar. böyle iştahlı iştahlı hocaaamlar. yakın doğu uzak dövüşü öğrenmek icap eder.

Unknown dedi ki...

oy verdikte entel, sen safsın alamazsın bu ödülü millet ne oyunlar oynuyordur... hiç girmeseydin kaybedeceksin birden nevrin dönecek bilogunda canı cehenneme diyip kapatacaksın olan bize olacak

Travis and Tyler Durden dedi ki...

dilara toker kim lan? klajhslkjahsk benden mi çaldı?

Aylin Balboa dedi ki...

FromND; ne biçim konuşuyorsun lan sen! Ben kaybetmem taam mı! Onlar kaybeder yani :( Safım biraz, doğru :/

T&T; senin yarma şeftalinin anasını ağlatmış hatun. Bi de hani geçenlerde şahane bir şey yazmıştın, onun da içine sıçmış. İçine sıçmasa yine iyi. Ama sıçıyor. Değişik biri. Döv onu :(

ne ben olabildim ne de başkası dedi ki...

bana kısaca hopçikiyaya derler entelim dantelim, sen bana çiki de çikiyaya de seç beğen al:)) öbür numaramla kaydolup bi oy daha atıcam sana madem katakulli dönüyomuş diyolar biz de yaparık katakulli:D benim katakullim anca bu kadar oliyi yannız eheueheuhe

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Nerde yazıyor bunları? Link ver.

Aylin Balboa dedi ki...

Bana emir verme kahrolası!! Link vereyim diye baktım şimdi de, kaldırmış galiba yazıları la. Süper etkili konuşmuşum demek.

Siz oralarda çok afedersin taşak kebabı yaparken ben buralarda haklarınızı savunuyorum, görün bunları efendiler!

Aylin Balboa dedi ki...

R.Ç ve D.T. artık yakalandıklarından haberdar oldukları için isimlerini sansürledim. Hasbelkader isimlerini aratan arkadaşları yaptıkları ipnelikten haberdar olmasın, rüsva olmasınlar çevrelerine dedim. İnsanlık bizde kalsın yahut da üstü kalsın.

seyyarat dedi ki...

Yurtdışından kaydolmak için ne kadar uğraştrıyorlar biliyor musun????

Oldum. Oyumu da verdim. Sana değil diye adilik yapmak istiyordum ama neyse hadi. Sana verdim tabi. Senin için uğraştım o kadar. Tekrar ediyorum çok uğraştım.

Unknown dedi ki...

Neden samimiyetinle beğeniyorum yazıklarımı, güveniyorum, blogger yarışmasına katıldım demek yerine, bu yolu seçtin ki. dilara denen arkadaş, alenen yapmış, sen daha fenasın enteldantel. üstelik şimdi bunları yazdığım için bana karşı çıkanlar olacaktır. hani sevdiklerimizi tutarız ya, haksız dahi olsalar. bir yabancı, her zaman kötüdür. ben kötü değilim ama sen de iyi değilsin.

Aylin Balboa dedi ki...

Seyyar At; o kadar uğraşmasaydın keşke yaa, hayallah.

seyyarat dedi ki...

Yalnız ben daha başka sanıyordum bu oy verme işini. Hani puan verebilirim birkaç bloga birden diye düşünüyordum. Neyse ki ilk seninkine tıkladım. Bazılarına çok iğrençmiş puanı veresim geldi ama veremiyorum.

kaba şimşek dedi ki...

yaa üşenmesem üye olup rağkiplerine oy verirdim ama iflah olmaz bir üşengeçim malum. bi de şey var. yokmuş. la benim aklıma bişi gelmişti on saniye filan önce neydi o?

yaa ben ikinci nikimle oluşturduğum bu bilogla nasıl bu kadar meşhur oldum la? ilk nikimi silsem mi? :/

Aylin Balboa dedi ki...

Ya iyice akıl hastası oldun sen, ne meşhur olması! Bu izleyiciler de senin feyklerin işte hatırlamıyor musun?

Niye böyle oldun sen Kaba? :/

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Bence uydurdun sen bunları blog ödüllerinde oy toplamak için. Şimdi de link yok diyor!!!!

Aylin Balboa dedi ki...

Kaba di mi? Bence de uydurdu yaa, iyice kaptırdı kendini sanal aleme :/

kaba şimşek dedi ki...

işte o yüzden bikaç günlüğüne doğayla başbaşa kalabilmek için kaçıcam burdan. şeyapma, özenme yani benimki tedavi gibi bişi. o şekil düşünüp kendini kandırabilirsin ENTEL!!!!!!

Adsız dedi ki...

Ben almanyadan sevgi, gercekten cok guzel bir blog, eger twitter veya facebook sayfasi varsa hemen
ekliycegim.