1 Temmuz 2011 Cuma

At Kafası

.
Çok sevgili panpiş okurlarım;

Yazma işini gayetiyle kolpaya bağladığımın farkındayım, herhalde yani lan, ne sandınız. Ne yaptığımı bilen biri olmasam da ne yapmadığımı bilen biriyim en nihayetinde. İçinizden bazı Allahsızlar gerek mailleriyle olsun gerek twitter falan dalgasıyla gerekse efendime söyleyeyim işte telefonla taciz filan bu şekil hareketlerle üzerime üzerime gelerek üzerime üzerime geliyorlar. Tam olarak ne yaptıklarını ben de bilmiyorum :/ Ayrıca içinizden hemen hemen hepinizin akıl hastası olduğunu düşünüyorum ve bu beni çok tahrik ediyor sdfsdfsddsd. Saçmalamayın lan, düzgün düşünün. Tahrik vaziyeti yok. Oh yes.

Esasen ben de nerdeyse her gün bir şeyler yazayım diyorum tamam mı. Böyle ne bileyim işte sessizlerin sesi, dişsizlerin dişi, böbreksizlerin böbreği olayım istiyorum. Kelebek etkileri yaratayım, barış elçisi olayım, fokları kurtarayım istiyorum :/ İyice delirdiniz. Delirmeseniz iyiydi.

Geçen at çiftliğine gittim mesela. Atlar vardı işte. Biniliyor filan, acayip. Kızlar tuvaletine at sıçmıştı la sdfgsfdgsfdgs. Niye böyle davrandı hiç anlamıyorum :/

Sonra mesela birtakım düğün müsamerelerinde bulundum. Oyun havası dinlemekten kafam cücüklendi :/

Bunun dışında bir sürü ipnelikler filan oldu ama gördüğünüz gibi canım yazmak istemiyor :/ Bütün bunları, canımın yazmak istemediğini görün diye yazdım. Ama bi ara şeyapçam yani, rahat olun :/

Öbüyorum mıncırıklarınızı. Canlarım. Laaaaaağğn!
.

7 yorum:

Kıreyzi Görl dedi ki...

Her fıratta bacaklarımdaki batıkları sıkıyorum. Yara oluyor. Ve son bir senedir tek bir sivrisinek bile öldürmedim. Çünkü kıyamıyorum. Fak.

Aylin Balboa dedi ki...

Senin de en kötü özelliğin bu merhametin :/

egelimm dedi ki...

Bu iphone ibnesi bozdu seni bi gevseme bi rahatlık okuyucuları takmama filan.

LHMPZVNG dedi ki...

ibineliğin lüzumu yok lakin yazmasaymışsın daha iyiymiş.
olmamış çok net.
fakat dalış, kano, kanyoning (bunun hakkında hiçbir fikrim yok), rafting, paraşüt olaylarından ne metaforlu yazılar çıkar barselona'dan dönene dek bunları düşüneceğim. siktir lan aklına bile gelmez ibine neyse canım illa ki sıkılır da bakarım elbet.

Aylin Balboa dedi ki...

Egeli; ciğerimi biliyorsun yemin ederim. Telefon yüzünden bilgisayarı ellemez oldum, bu meretle de yazmak çok sıkıntılı olduğu için bu hallere geldik :/ Ama okuru takmamak diye bi şey yok. Ben her türlü kapatıcam o açığı.

Lhm; olsun diye yazmadım zaten dostum, durum bildirdim. O hususta yanlışımız olmasın. Hev e nays holiday.

Komik Oyunlar dedi ki...

tşkler harika bir yazı olmuş kardeş diline eline saglık senin

Aylin Balboa dedi ki...

Komik Oyunlar; ne demek kardeşim, istediğin zaman gel buyur bi çayımızı da iç yani.