8 Ekim 2009 Perşembe

Kabarabilirsin Kel Fatma!

.
Buna inan! İnanmak başarmanın yarısıdır. İstersen her şeyi yapabilecek güç var sende. Mutluluğu uzaklarda arama. Mutluluk kanatlarında.
Öncelikle kendini sevmeyi öğrenmelisin. Sabah uyandığında aynaya bakıp gülümse mesela. Kendine kocaman bir günaydın de. Sonra bahçeye çık ve doğayı selamla. Yaydığın pozitif enerji mutlaka sana geri dönecektir. Hayatını güzelleştirmeye önce kendinden, sonra da kümesinden başla. Elbette yürüdüğün bu kutlu yolda seni yıldırmaya çalışanlar, annen güzel sen çirkin diyenler çıkacaktır. Ama sakın pes etme!! Zira kabarabilirsin Kel Fatma!

Şimdi bak canım okur. Ben bu kişisel gelişim siki işlerine gerçekten çok uyuz oluyorum. Bunları okuyup da bir reçeteymiş gibicesine uygulayan insanlardan itinayla tiksiniyorum. Kendisini sevenlere katlanamıyorum. İnsan olan kendisini sever mi lan! Tamam, atsan atılmaz satsan satılmaz bi şeydir sonuçta insanın kendisi. Çiğ sütü de dayamış analarımız ağzımıza. Ama birlikte yaşamaya alışırsın en fazla, ötesi yok. Kötü bir evlilik gibi düşün. Karşıma bunlarla çıkma, okur mokur demem ağzını burnunu kırarım. Tersim pistir.

Yaa bak hemen suratını astı orda biri. Yok lan yok sana demedim. Kullanılmayan organlar küçülür tezinin ispatı bi takım arkadaşlarım var da ondan dellendim.

Neyse şeyapmiyim daha fazla. Dediklerimi unutmayın. Öpüyorum nöronlarınızı. Canlarım.

Laaağn!
.

10 yorum:

Godsyndrome dedi ki...

Gençliğe hitabe istiklal marşı yanlarına bi de bu yazı asılmalı lan. Kendini sevme müdür ama enteldanteli sev,ben de kendimden nefret ediyorum ama godsyi seviyorum.
İmza:Bölünmüş kişilik

Aylin Balboa dedi ki...

Ya aslında ben de enteli biraz seviyorum ama dantelle aram pek iyi değil. Onda biraz şerefsizlik var bence, aramızda kalsın tabi bu.

İmza da atardım ama hangimiz şeyapalım bilemedik.

fevkalade olağan dedi ki...

ben gidip bi işiyim.. ne var lan ne.. o da kullanmak değil mi..

Aylin Balboa dedi ki...

ahauhauhauhuahuha.

Bilom sen o işi çok yanlış anlamışsın.

fevkalade olağan dedi ki...

ben biliyodum bi terslik olduğunu ki.. hem zaten çişim gelmişti.. iyi oldu iyi.. tutmak iyi değil.. geldi mi yapıcan bilom.. şırıl şırıl.. mis..

Aylin Balboa dedi ki...

Tutarsan taş yapıyormuş zaten bilom. Önce kum oluyormuş sonra da taş. Bi de ayakta işeme. Prostat işi sakat. Ben oldum mesela onu, çok pis hastalık.

fevkalade olağan dedi ki...

lan bilom alemsin he.. bak güldürdün beni.. ben elimden gelse yatarak işiycem sen ayakta işemekten bahsediyosun..

Yesari dedi ki...

: )))) noluyooğğğ dedim, bir iki cümleri baştan okudummm...


neyse...sadece fırça çekiyormuşsun birinee...

sami hazinses dedi ki...

ben kendimi çok geliştirdim.

Adsız dedi ki...

bu da güzel olmuş. nöronları öpmek derken, atrofiye gidecek olanlara da faydası olur umarız (haha)
anonim hal icin özür yine de :)
h*