25 Eylül 2011 Pazar

Şeker

.
"şimdi bak bi tane kukla gibi böyle bi böcek var, yani altı bacaklı bööle. sonra bak bizim evde var, bigün onları temizlemekten canım cıktı aay bigözel temizlicem, sonra temizliyorum yene geliyolar biz uyurken sonra yene geliolar yene ağ kuruyolar, yene temizlemem gerekiyo. ama ben bazen temizlemiyorum çünkü görmüyorum. 
altı bacaklı böcek, ya üç orda üç burda, hırsız gibi.
yani öyle bişey ki duvara tırmanıyolar böyle her yere ağ yapıyo ama ben onları görmüyorum çünkü minik a yapıyolar. 


evet, sonra sonra geliyolar geliyolar geliyolar geliyolar sonra çiçeğim var sonra çiçeğimin kafasına gitmiş olabilirler, onun biyerini kanatmış olabilirler, ama kanarsa ben görürüm, herşeyi görer, benim gözüm herşeyi görer kocaman gözlerim var. 
ama şaka yapıyorum ben komik şeyler söylüyor muşum ben çok komiğimdir. "

Gevende-Şeker

.

9 yorum:

Ozan K. dedi ki...

Kimi zaman delirdiğine seviniyorum. Bu metnin yazarı olduğuna kolaylıkla inanabilirim biliyor musun?

Adsız dedi ki...

her şeyi görebilemezsin! büyük gözlerinle görebilmen için capon gibi bakman lazım sonra hem onlar baktığını görerlerse toprakta saklanırlar sen gidince nımnımnım ısırırlar çiceğini öldürerlerse o zaman görersin.

penelope dedi ki...

bakırköye sizi ve okuyucularınızı bize kazandırdığı için teşekkür edııyorum.hastabakıcınızın odayı daha temiz tutması gerekıyor bence hastane yönetimi bunu dikkate alamalı..yorum yapanların çoğu koğuş arkadaşalrınız gibi..allah şifa vermesin o halde..
ama siz deliler şanslı olduğunuzu bilmelisiniz

penelope dedi ki...

ayrıca şimdi farkettim şu yorum şeysinin başlığına hariçten gazel yazman ..doğrusu takdir ettim.şöyle bi bakınca yazdıklarına orya "başçavuşun beygiri " de yazabilirdin.demek yeteri kadar delirmemişsin..hmm..

Kıreyzi Görl dedi ki...

Şunu takdir ettim ya.
Bu kafa güzel bir kafa olsa gerek.
Sonuçta kocaman gözlerin falan var.

Aylin Balboa dedi ki...

Ben de hepinizi çok takdir ediyorum. Bir kısmınız dirayet ve istikrarla beni okumaya devam ediyor mesela. Bence delirmiş olmalısınız yani bence çünkü :/

madamkiaylak dedi ki...

hah bu da 'algernon'a çiçekler'den. tabii bu ikisinin hiç alakası olmayabilir ama sonuçta gevende güzel müzik, bu kitap da güzel kitap. evet çok mantıklı. mantık en güzel şey zaten. evet.

"...ona yiycek verebilirmiyim dedim çünkü onu yenmekten kötü hisettim ve nazik olmak ve arkadaş olmak istiyorum. burt hayır dedi algernon özel bi fare benim gibi oparasyonla bukadar uzun akıllı kalan hayvanlardan birincisi. algernon öyle akıllıki dedi yiycek için hergün bitest çözmek zorunda. sanki bi kapıda algernon yemek için her gidişinde deyişen bi kilit gibi yiyceyini almak için yeni bişey örenmek zorunda. bu beni üzdü çünkü yeni bişey örenmezse aç kalır.

bence yemek için bi test geçmek zorunda kalmak doğru diil. dr nemur yemek istedi zaman bi test geçmek zorunda olsa hoşuna gidermi. algernonla arkadaş olcaamızı düşünüyorum."

Aylin Balboa dedi ki...

Kitaba bayıldım ama idefix'te filan yok, nasıl bulurum?

madamkiaylak dedi ki...

burdan ulaşılıyor gibime geldi : http://www.nadirkitap.com/kitapara.php?ara=09FjIzKc&kitap_Adi=Algernon%27a+%C7i%E7ekler&kategori=all&yazar=&yayin_Evi=&ceviren=&hazirlayan=&yayin_Yeri=&dil=all&isbn=&satici=all&tarih1=&tarih2=&fiyat1=00.00&fiyat2=00.00&siralama=fiyatartan&tip=kitap&aramayap=%A0%A0%A0%A0ARA%A0%A0%A0%A0