12 Eylül 2011 Pazartesi

Garip Şeyler

.
* Ölmenin binbir türlü yolu var ve bunlardan herhangi biri, şayet kişi gerçekten bunu istiyorsa onu nihai sona hızlıca ulaştırabilir. Ama arada kalmakla ilgili hiçbir şey bilmiyoruz. O noktaya nasıl varılacağına, o ayarın nasıl tutturulacağına dair tek satır bilgi yok. Eğer ne kadar şiddetle kafamı çarptığımda komaya gireceğimi biliyor olsaydım, şu anda bunları yazmak yerine bir gün uyanmayı bekliyor olurdum.

*Geçen gün yolda yürürken bir adam gördüm. Bir bacağı yoktu. Ancak o kadar uzun boyluydu ki bir bacağı olmayan birine göre çok daha bir bacağı olmayan biri gibi görünüyordu.

*İnsanın silahı varken öldüreceği birilerinin olmaması, öldürecek birileri varken silahının olmamasından çok daha kötü.

*Bütün kalmaya çalışmak yorucu bir şey. En azından benim gibi, sürekli parçalanan bir zihne sahip insanlar için. Ama bunun için basit formüller geliştirilebilir. Kabuslarla uyandığınız gecelerde yatağın diğer tarafına geçip uyumayı deneyin mesela, etkili oluyor. Tebdil-i mekanda hemen her zaman ferahlık vardır.

*Bir yakınınız madde bağımlısı olduğu anda, bir madde bağımlısının yakını olmuş oluyorsunuz. Madde bağımlısı yakını olmak işte bu kadar kolay. İnanılmaz değil mi? Burada bununla ilgili bir şeyler var.

*Geçenlerde internette bir kıza rastladım. Benim burada yazdığım yazıların önemli bir kısmından oldukça uzun bir kolaj yapmış. Kendisi yaşamış ve yazmış gibi yayınladığı için sahiden bütün bunlar onun hikayesiymiş gibi düşünmeye çalıştım. Onun yerinde olsam dayanamazmışım gibi geldi.



Sıkıldım şimdi. Böyle havaları sevmiyorum.
.

4 yorum:

Padme dedi ki...

Kabusla tırsarak uyandığım gecelerde gıdım gıdım kocama yapışıyorum hatta itiraf ediyorum uyansın diye hafiften bacağımı ona vuruyorum ama nerdeeee hayatta uyanmıyor o da inadına.Çok pis korkağım galiba ben:)

ligea dedi ki...

eşik.

Aylin Balboa dedi ki...

Ligea ne demek istedi ki?

Repentant dedi ki...

ligea şey diyo yazmışsın ya ölmemek ama koma bilmemne
ben kabus göremiyorum ama çok büyük korkularım var mesela ya orta yaşlarımda kafam büyürse dicaprio gibi veya ya çok iyi bi film çekip filmin doruk noktasında sıçarsam diye yani kabus göremiyorum ama telafi ediyo uyanıkken teşekkürler